Gouden enkellaarsjes… Dat klinkt heel heftig, maar valt eigenlijk wel mee. De kunst is namelijk om de laarsjes zo te combineren, dat je er nog steeds súper stijlvol uitziet. Het zijn namelijk echte eye-catchers en dat betekent dat je de laarsjes het best kunt combineren met een basic outfit.

Het combineren van gouden laarzen is eigenlijk veel makkelijker dan je denkt. Neem bijvoorbeeld een mooie zwarte jeans en combineer deze met een witte blouse met pofmouwen. Gouden laarsjes eronder en je outfit is helemaal af en daarnaast ook nog eens super fashionable. Naast deze basic outfit, kun je de laarsjes ook super goed combineren met bijvoorbeeld een zwarte jurk. Dit kunnen zeer uiteenlopende modellen jurken zijn. Van wijd tot gebreid en van kort tot lang, een zwarte jurk met gouden enkellaarsjes is al-tijd een super goede outfit.

Door de laarsjes op de juiste manier te combineren, zorg je er voor dat je ze altijd en overal naartoe kunt dragen. Ga je naar school, je werk, uiteten of naar een feestje? Geen punt, zolang je je outfit maar goed afstemt op de schoenen zie je er altijd on trend uit. Ben je benieuwd geworden waar je de mooiste gouden enkellaarsjes kunt shoppen? Scroll snel verder en bekijk onze favorieten!

gouden enkellaarsjes

  1. NUBIKK via Omoda – €199,95
  2. Toral via Omoda – €169,95
  3. Tommy Hilfiger via Omoda – €159,95
  4. Toral via Moda – €199,95
  5. Bronx via About You – €160
  6. Sacha – €79,99