Van sommige items heb je nooit genoeg. Zo ook niet van gebreide truien. Gebreide truien zijn comfortabel, fashionable, warm, leuk, vrolijk én mega stijlvol. Daarnaast zijn ze ook nog eens tijdloos en ze staan prachtig bij iedereen.

Je kunt gebreide truien vinden in allerlei soorten, maten en kleuren. Dat maakt eigenlijk dat dit een product is waarvan je er heel veel nodig hebt (of wilt hebben)! De trui is op veel manieren te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een beige trui met een witte jeans en witte sneakers. Super stoer en heel erg stijlvol. Je kunt je gebreide trui ook dragen op een lange, satijnen rok of op een matchy gebreid rokje. Allemaal hele toffe looks die zeker het proberen waard zijn!

Omdat wij graag op zoek gaan naar de mooiste items, hebben we onze favoriete gebreide truien van de Bijenkorf voor jou op een rijtje gezet per kleur. Zo shop je gemakkelijk de kleur die jij nog niet in je collectie hebt!

Beige

Deze neutrale, charmante kleur is heel makkelijk te combineren en geeft je outfit meteen een warme uitstraling. Het is een kleur die momenteel helemaal on trend is!

Donkerblauw

Een andere klassieke kleur is donkerblauw. Deze kleur staat prachtig bij iedereen. Of je nou een donkere of lichter haar- of huidskleur hebt: donkerblauw kan áltijd. De trui is tof in combinatie met een donkerblauwe, satijnen rok!

Zwart

Black is the new black, want deze kleur is dé kleur waarvan je minimaal één gebreide trui in je kast moet hebben hangen. Zwart kan altijd en staat bij iedereen. Een top kleur die mega stijlvol is en blijft!

Oranje

Misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt, maar oranje is hot in de herfst! Deze vrolijke kleur heeft dezelfde kleur als de vallende blaadjes en dat maakt deze trui ideaal voor het seizoen.

Lila

Lila is dé kleur van 2020. De kleur duikt overal op en is super stijlvol. Een gebreide trui in lila is heel goed te combineren met bijvoorbeeld een pleated skirt in dezelfde kleur. Zo creëer je binnen een handomdraai een echte eye-catching look!

Groen

Deze mooie kleur komt in vele tinten. Van felgroen tot mosgroen, alle groene kleuren zijn momenteel ongekend populair en de mooiste truien zijn in deze kleur verkrijgbaar. Combineer je groene trui met een mooie, donkere jeans en een paar mooie witte sneakers en je ziet er direct stijlvol uit!