schoenentrends

Dit jaar zijn de schoenentrends lekker opvallend en dat zorgt ervoor dat jij er al heel snel super fashionable uit ziet, met de juiste schoenen aan je voeten! Afgelopen seizoenen zagen we vooral veel cowboylaarzen in het modebeeld, maar ook Dr. Martens en chunky sneakers waren erg populair. Dit seizoen kun je deze schoenen uiteraard ook allemaal nog dragen, maar er zijn wat eye-catchers bij gekomen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

Chunky sandalen

Misschien is dit een trend die je niet helemaal aan zag komen, maar grove, ietwat lompe sandalen zijn dit seizoen hotter dan hot. Iedereen wordt gespot met de chunky sandaal aan haar voeten en ook in outfits die je misschien niet 1-2-3 zou verwachten. Zo zagen we al heel wat schattige zomerjurkjes met chunky sandalen en zelfs pakken worden met de comfy schoen gecombineerd. Het is een gewaagde trend, maar het is er zeker eentje die jouw outfit naar een hoger fashionlevel brengt dit seizoen!

Strappy sandals

Deze super vrouwelijke en schattige sandaaltjes zijn terug van weggeweest. De sandaaltjes hebben vaak een hak en zijn eigenlijk geschikt om onder iedere outfit te dragen. Of je nu een nette jurk draagt, een rechte jeans of een cargo broek, al deze looks zijn super goed te combineren met strappy sandals.

leonie hanne strappy heels

Western laarsjes

De western trend is in het afgelopen jaar gigantisch geworden. Overal zie je de trend in terug: schoenen, kleding, prints, kleuren. We verwachten dan ook dat deze trend ook in de herfst nog wel even door zal zetten en daarom mogen cowboy laarsjes absoluut niet ontbreken in deze lijst. Natuurlijk kun je altijd kiezen voor safe zwart, maar gekleurde western boots zijn onze favoriet. Wat dacht je van goud of zilver? Super stijlvol én echte eye-catchers!

cowboy boots trend

Sandalen met plateau

Een paar jaar geleden waren we er al helemaal verliefd op, maar de comfy sandalen met plateau zijn weer terug! Deze super toffe hakken kun je heel mooi dragen onder een maxi jurk of stoere jeans. Ze zorgen er namelijk voor dat je outfit direct meer glamour uitstraalt en je bent ook weer een stukje langer.

plateau sandalen

Opvallende sneakers

Nadat de dad sneaker terrein heeft veroverd, worden de sneakers nu nóg opvallender. Aparte modellen, grove zolen, prints, felle kleuren, we zien het allemaal voorbij komen dit seizoen. Je combineert deze toffe schoenen met een basic outfit, zodat je outfit geen overkill wordt. Want… less is still more!

Je hebt nu ongetwijfeld zin gekregen om deze prachtige schoenen te shoppen en daarom hebben wij onze favoriete opvallende sneakers voor jou op een rijtje gezet. De sneakers zijn in alle soorten, maten en prijzen en daardoor zit er dus altijd iets bij voor jou. Scroll snel verder om ze te shoppen!