amina muaddi

Ieder seizoen is er wel een merk dat ‘het’ merk van dat moment is. Deze zomer is dat het schoenemerk Amina Muaddi. Dit designermerk heeft de tofste ontwerpen en it-girls als Kendall Jenner en Dua Lipa zijn al met de schoenen gespot. Maar wie is Amina Muaddi en waarom zijn ze zo populair?

Amina Muaddi is de eigenaresse van het gelijknamige merk. Ze is opgegroeid tussen Roemenië, Italië en Jordanië en ze heeft dus op diverse plekken inspiratie op kunnen doen. Zo ontwikkelde ze schoenen die iedereen aanspreken. De schoenen zijn een perfecte mix van effortless glamour, vakmanschap en mode. Een combinatie waar wij het warm van krijgen! Daarnaast zijn de schoenen gemaakt van een uitmuntende kwaliteit en je krijgt dus echt waar voor je geld.

De ontwerpen van Amina bestaan uit 40 tot 50 componenten en worden gemaakt door ambachtstlieden. Ze is pas echt bekend geworden toen ze in 2019 een collectie ontwierp voor het merk Fenty van Rihanna. Deze collectie is vorige maand uitgekomen en gaat als warme broodjes over de toonbank. In de eigen collectie van Amina Muaddi vind je vooral hakken, maar ook wat platte sandaaltjes. In het assortiment zijn veel kleuren en prints terug te vinden en de signature hak die Amina ontworpen heeft. Ga jij zo’n gewild paar proberen te bemachtigen?