chain bracelet

Je herkent ze ongetwijfeld van een aantal jaar geleden: de chain sieraden. Deze toffe sieraden met schakels zijn dit seizoen weer helemaal terug en letterlijk iedere influencer en it-girl heeft er een bemachtigd. Niet alleen kettingen, ook armbanden, enkelbandjes en oorbellen doen mee aan deze trend. Het is een hele brede trend die gegarandeerd nog verder gaat groeien dit jaar! Een trend om in te investeren dus!

De afgelopen jaren en ook in begin 2020 zagen we vooral fijne, minimalistische sieraden, maar de grote schakels veroveren steeds meer terrein. Het zijn dit keer veel langwerpige schakels en ze worden ook veel gecombineerd met andere sieraden. Zo ook met de minimalistische sieraden, die zeker nog niet uit het modebeeld zijn verdwenen. Denk bijvoorbeeld aan de laagjeskettingen die op dit moment ook ontzettend populair zijn. Die kun je heel makkelijk combineren met je chain kettingen. Super schattig, maar ook stoer en stijlvol! Wat wil je nog meer?

Qua kleur zien we momenteel vooral veel gouden items. Langzamerhand komt zilver ook weer wat terug, maar als het om sieraden met schakels gaat, spant goud toch nog steeds echt de kroon. Niet zo gek ook, want goud staat ontzettend mooi bij een zongebruinde huid en dat is wat de meeste van ons na deze zomer zullen hebben (of zelfs nu al). Hoe je de trend combineert? Draag je bijvoorbeeld een mooie, basic witte blouse met pofmouwen en een layerd rokje, dan kun je daar overheen een mooie chain ketting dragen of een grove schakelarmband. Draag daarbij een paar mooie gouden oorbellen en jouw look is compleet! Het is dus een hele toffe, stijlvolle trend en daarom hebben we onze favoriete chain sieraden van dit moment op een rijtje gezet voor jou. Je shopt ze allemaal hier onder. Dit doe je door op de link onder de foto te klikken.