pastelkleurige tassen

Pastelkleuren worden eigenlijk altijd direct geassocieerd met lief, romantisch en vrouwelijk. Niet zo gek dus dat pastelkleuren de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden. Vooral in de lente- en zomermaanden zie je veel van deze lichte kleuren voorbij komen. Niet alleen in kleding, maar ook in accessoires, zoals sieraden en tassen. Heb jij al een pastelkleurige tas in je collectie?

View this post on Instagram

So happy to be back in pretty Portugal💘

A post shared by Kae Sutherland (@kaesutherland) on

Juist die pastelkleurige tassen zijn de items waar wij helemaal verliefd op zijn! Alle lichtroze, blauwe, gele en groene tasjes zijn super schattig en ogen bijna als snoepjes zo lief. Heel veel influencers als Kae Sutherland en Soumia  zie je eigenlijk alleen nog maar met pastelkleurige tassen. Je kunt ze namelijk erg makkelijk combineren met natuurlijke tinten en met andere, fellere kleuren. Draag je bijvoorbeeld een witte of beige jurk? Combineer deze dan eens met een lila tasje. Succes gegarandeerd!

Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste pastelkleurige (designer) tassen van dit moment. Met een van deze tassen om jouw arm of schouder ben jij gegarandeerd helemaal on trend en is je outfit helemaal af! Je shopt onderstaande tassen door te klikken op het linkje onder de foto.