Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe online shop. Deze week is dat Kooreloo. Dit ontzettend toffe tassenmerk is er een om niet meer te vergeten. De tassen zijn ontworpen met heel veel creativiteit en eeuwenoude traditie in het achterhoofd. Dit zorgt ervoor dat alle items van het merk ontzettend stijlvol en modieus zijn.

Alle tassen van Kooreloo worden handgemaakt en er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Een tof merk dus dat zijn verantwoordelijkheid neemt! De stijl van Kooreloo kun je omschrijven als chique en mediterraans en de items worden traditioneel geweven met luxe materialen.

Ook de kwaliteit van Kooreloo is ontzettend goed. Als je goed voor je tas zorgt, kun je er jaren mee doen en dat mag ook wel, want de tassen hebben een redelijk prijskaartje. Toch is het de moeite waard om in dit merk te investeren. Ze worden namelijk steeds populairder en diverse influencers zijn al met de tassen gespot. Bekijk hieronder de mooiste items uit de collectie van Kooreloo en shop ze meteen!