Een mooie zomerjurk vinden kan soms best lastig zijn. Je weet wel, zo’n zwierige, vrolijk gekleurde, luchtige jurk die je het liefst op iedere warme dag zou willen dragen. Zo’n jurk vind je bij het merk M.A.B.E. apparel. Dit toffe merk is afkomstig uit Londen en is pas een jaar oud. Het merk richt zich vooral op items die tijdloos zijn en waar je dus ontzettend lang van kunt genieten!

Naast prachtige jurken, verkoopt M.A.B.E ook andere items. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tassen, tops, jasjes en jumpsuits. Allemaal stuk voor stuk prachtige items van hoge kwaliteit. De prijs is niet heel goedkoop, maar dit zie je wel echt af aan de kwaliteit van de producten van M.A.B.E. Het zijn allemaal investment pieces die niet mogen ontbreken in jouw zomer garderobe! Omdat het merk nog relatief nieuw is, is de kleding van M.A.B.E. nog redelijk onontdekt gebleven (op onze favoriete styliste Lonneke Nooteboom na). Wil je dus voor een unieke look gaan deze zomer? Dan moet jij zo’n zomerjurk bemachtigen!

M.A.B.E. apparel wordt ook verkocht bij diverse Nederlandse webshops. Dit zijn onder andere: Rubia Boutique en Places des Tendances.

Wij hebben uiteraard de hele webshop van M.A.B.E bekeken en we hebben onze favoriete kledingstukken en accessoires voor je op een rijtje gezet. Je shopt de items door op het linkje onder de foto te klikken. Scroll snel verder en maak jouw zomercollectie compleet!