Pofmouwen zijn dit seizoen populairder dan ooit! De trend is absoluut niet te missen en wordt door iedere influencer omarmd. Je ziet de vrolijke mouwtjes vooral terug bij jurken en tops en je ziet zowel hele grote pofmouwen, als de subtielere varianten. Het is een echte eye-catcher die jouw zomerse outfit dit seizoen helemaal on trend maakt.

View this post on Instagram

#pub Que saudades que eu tinha de um dia de compras com direito a pausa para um almoço no Italian Republic 😍 As lojas e restaurantes do @centro.colombo estão abertas e eu não podia estar mais feliz! As novas medidas de segurança tomadas deixam-me mais que segura e tranquila para poder aproveitar o dia! Uso obrigatório de máscaras, postos com desinfetante por toda a parte, sinalética de encaminhamento para caminhar pela direita e para garantir que as pessoas cumprem o distanciamento nas escadas rolantes, as portas estão sempre abertas para nem ser preciso tocar nas maçanetas e o ar é renovado várias vezes por hora, são só algumas dessas medidas de segurança ⚠️ Já vieram visitar o @centro.colombo outra vez? Um bocadinho de "normalidade" segura nas nossas vidas, que tanto precisamos 💙 #NovoNormal #NoColomboEncontro

A post shared by 𝐌𝐢𝐚 𝐑𝐨𝐬𝐞 (@officialmiarose) on

De pofmouwentrend is momenteel niet meer weg te denken uit het modebeeld van zomer 2020. Ook al zijn de afgelopen maanden wat minder spannend geweest, de modetrends zijn gewoon doorgegaan en iedereen heeft de opvallende mouw weer opgenomen in haar kledingcollectie. De pofmouw is een aantal jaren geleden ook een grote trend geweest, maar dit seizoen zijn de mouwen groter dan ooit. Big, bigger, biggest lijkt te gelden onder influencers. Hoe groter de pofmouw, hoe meer fashionable de outift is! Je ziet de pofmouw ook vaak in combinatie met de smock trend, waar we eerder deze week over schreven.

Zoals altijd heeft H&M weer goed ingespeeld op de laatste trends met hun collectie en je vindt er dus ook ontzettend veel items met pofmouwen. Dit zijn blouses, tops, jurkjes en zelfs jasjes! De trend mag echt niet ontbreken in jouw collectie deze zomer en omdat de H&M zo lekker betaalbaar is, hebben we de tofste items met pofmouwen van H&M voor jou op een rijtje gezet. Scroll snel verder om ze te shoppen!