Wekelijks laten we jullie kennis maken met de tofste online shops. Deze week is dat Qey Bags. Dit toffe tassenmerk heeft een kwaliteit die net zo goed is als bekende designermerken, maar dan voor een eerlijke prijs. Zo verkoopt Qey Bags hun tassen enkel in hun eigen shop en maken ze geen dure reclamecampagnes. 

Wij vinden dit een ontzettend positief iets, omdat iedere modeliefhebber zo een echt goede tas kan scoren die ook nog eens helemaal on trend is! De tassen van Qey hebben een tijdloze uitstraling, maar zijn ondertussen toch erg trendbewust. De materialen die gebruikt worden zijn duurzaam en de ontwerpen zijn afkomstig uit heel Europa. Het bedrijf is ontzettend transparant in haar werkwijze en dat is super leuk om te lezen. Zo weten we dat het leer uit Italië afkomstig is en dat de tassen uiteindelijk worden afgewerkt in China. Net zoals alle grote designermerken dit doen.

Naast dat ze ontzettend eerlijk zijn, zijn de tassen van Qey Bags super mooi. Het zijn echte klassiekers waar je jaren mee kunt doen. Ze maken je outfit dan ook echt helemaal af en passen bij iedere soort stijl. Of je nou van klassiek houdt of juist van wat stoerder, de tassen van Qey zijn prima te matchen met jouw outfit! We hebben onze favoriete items van dit merk voor je op een rijtje gezet. Scroll snel verder om ze te shoppen (uiteraard in de webshop van Qey Bags zelf).