Wekelijks laten we jullie kennis maken met een toffe, online shop. Er zijn duizenden webshops in Nederland en soms zie je door de bomen even het bos niet meer. Want wat zijn nou de echt toffe winkels waar jij je nieuwe garderobe bij elkaar wilt shoppen? Een ding is zeker, Godly Store is zo’n winkel die je absoluut niet wilt missen!

Godly Store is een musthave winkel gevestigd in het altijd leuke Eindhoven. Daarnaast zijn ze ook online erg actief en ze hebben een onwijs toffe feed (geloof ons, alleen daarom wil je deze winkel al volgen!). Godly verkocht in het begin vooral hele opvallende en fashionable sieraden, maar ondertussen vind je ook hele mooie kleding en woonaccessoires in de shop.

De winkel heeft een hele opvallende stijl. Alles is lekker roze en vrouwelijk en daar aan is ook nog wat glitter toegevoegd. Het is dus alleen al super leuk om Godly Store te bezoeken en geïnspireerd te raken door alle fashion en trends die ze in hun collectie hebben! Om je een beetje wegwijs te maken in hun collectie, hebben we onze favoriete items voor je op een rijtje gezet. Scroll snel verder om ze te shoppen of breng gewoon eens een bezoekje aan de winkel zelf!