Een goed badpak of bikini vinden kan soms best lastig zijn. Het materiaal, de print (of juist geen print) en natuurlijk de goede maat vinden zijn super belangrijk. Daarnaast is het ook heel makkelijk om swimwear te zoeken die on trend is én het liefst ook nog een beetje betaalbaar. Al deze dingen samen brengen je direct naar één winkel, namelijk H&M! Bij H&M vind je namelijk altijd de laatste trends en het is ontzettend goedkoop. Zo hoef je niet 1 duur badpak te kopen, maar kun je er 2 of 3 bestellen. Wel zo leuk als je op vakantie gaat en niet iedere dag hetzelfde wilt dragen!

We hebben een selectie gemaakt van de mooiste swimwear van H&M voor zowel grote als kleine cupmaten en ook hebben we de tofste kaftans en strandjurken voor je op een rijtje gezet. Dit maakt het voor jou super makkelijk om te shoppen en je weet zeker dat je fashionable swimwear besteld! Onder iedere foto staat het linkje naar het product, dus klik op de foto en bestel snel je favoriete items!

Badpakken

Sinds een paar jaar zijn badpakken weer he-le-maal on trend. Hiervoor zag je vooral veel bikini’s, maar tegenwoordig is het badpak dus weer verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo vind je toffe items met ruffles en drukke prints, maar ook hele basic modellen met een mooi decolleté. Dit zorgt ervoor dat iedereen er mooi en zelfverzekerd uit kan zien op het strand. Badpakken bedekken namelijk een wat groter gedeelte van je lichaam en zijn vaak ook flatterender voor vrouwen met een wat grotere cupmaat of wat meer curves. Reden genoeg dus om deze zomer te shinen in een badpak!

Bikinitops

Bikini’s zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel soorten, materialen, modellen, prints en ga zo nog maar even door. De mogelijkheden zijn oneindig en dat zie je goed terug in de huidige swimwear collectie van de H&M. Dit seizoen zijn vooral ruches, tie dye en zachte kleuren populair. Durf jij een opvallend model of print aan? Of grijp je toch liever naar een basic kleurtje?

Bikinibroekjes

Minstens zo belangrijk als het topje én heel trendgevoelig is het bikinibroekje. Je kunt er alle kanten mee op en voor iedere figuur is en een broekje te vinden dat knap bij je staat. Dit seizoen zien we veel hoge modellen met hoog uitgesneden zijkanten. Daarnaast zien we ook klassieke modellen terug, zoals het broekje met strikjes aan de zijkant. Mix en match was een tijdje erg populair, maar dit seizoen mag je je topje en broekje weer gewoon in dezelfde print shoppen!

Strandmode

De mooiste swimwear van H&M stopt niet bij bikini’s en badpakken,  er zijn namelijk ook heel veel toffe kaftans, strandjurken én strandrokjes verkrijgbaar! Zoals altijd zie je hierin veel wit terug en lekker wijde modellen. Zo kun je tijdens een dagje strand wat gekleder lunchen in een strandtent of even over de boulevard flaneren, zonder dat je je ongemakkelijk hoeft te voelen. Kies een model en kleur die goed bij je bikini past en je bent helemaal klaar voor je vakantie!