Een nieuw seizoen zit er weer aan te komen en dat vraagt om een flinke dosis aan interieurinspiratie! In dit artikel lees je alles over hoe jij je huis net zo fashionable kunt maken als je outfit. De trends van lente 2020 zullen voorbij komen en ook hebben we weer de mooiste interieuraccessoires voor je op een rijtje gezet. Zo ziet jouw huis er in mum van tijd weer on trend uit!

Donker interieur

Een donker interieur is misschien niet het eerste dat je verwacht als je aan de lente denkt, maar think twice! Deze trend is namelijk al even bezig en is ultra chique. Denk bij deze trend aan een velvet, donkergroene bank, een donkerblauwe muur of een zwarte badkamer. Geloof ons, als jij gebruik maakt van deze donkere tinten ziet je huis er uit om door een ringetje te halen! Je maakt een donker interieur helemaal af door veel planten en lichte accessoires te gebruiken. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat er een mooi contrast ontstaat en dat je huis er stijlvol uit blijft zien.

 1. Kast BePureHome – €617
 2. Bank Leen Bakker – €594,15
 3. Kussen Essenza – €25,46
 4. Klok MADE – €59
 5. Fauteuil MADE – €599

Velvet

Velvet, of ook wel fluweel genoemd, is een materiaal dat al een aantal seizoenen de interieurwinkels domineert. Deze mooie stof oogt onwijs luxe en is lekker opvallend. Je kunt kiezen voor een fluwelen bank of fluwelen fauteuil, maar ook voor een velvet kussen of zelfs een velvet muur! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met dit materiaal en je huis ziet er direct heel fashionable uit. De fluwelen trend is ook heel goed te combineren met een donker interieur.

 1. Keukenstoel ZeerFraai – €59,95
 2. Kussen HK-living – €37,95
 3. Plaid Essenza – €69,96
 4. Beeld Trendhopper – €39,99
 5. Fauteuil MADE – €279

Neutrals

Neutrale kleuren zijn in de huidige kledingcollecties heel veel terug te zien. Het zijn zachte, aardse tinten die rustig en fijn ogen. Het zijn kleuren als beige, terra cotta en crème. Niet zo gek dus dat je ook heel veel neutrale tinten terugziet in de huidige interieurtrends. Deze neutrals zijn ideaal om terug te laten komen in items die je wat langer wilt gebruiken, zoals een bank of keukenstoelen. Ook zie je bij deze trend heel veel houten items. Hout heeft van zichzelf al een natuurlijke kleur en is daarmee ideaal om te gebruiken voor een interieur in neutrale tinten!

 1. Lamp Kwantum – €70
 2. Bank Home24 – €629,99
 3. Kussen Dekbed Discounter – €14,95
 4. Plaid Dekbed Discounter – €27,95
 5. Fauteuil MADE – €349

Ronde vormen

Naast materialen en kleuren zijn er ook interieurtrends in vormen. Waar je voorheen veel vierkante items zag, zijn ronde vormen jouw go to in interieuraccessoires! Denk hierbij aan ronde kussens, tafels en lampen. Dit zijn allemaal items die heel stijlvol zijn in een ronde vorm. Deze trend is daarnaast ook gemakkelijk te combineren met alle bovenstaande trends. Door ze met elkaar te combineren krijg je een echt fashionable interieur!

 1. Lamp Meer Dan Licht – €39
 2. Bank Leen Bakker – €271,15
 3. Kussen Essenza – €29,95
 4. Tafel Leen Bakker – €239
 5. Fauteuil MADE – €399