H&M brengt regelmatig exclusieve collecties uit en dit keer is dat de H&M Conscious Exlcusive collectie. Het speciale aan deze collectie is dat hierbij draait om innovatieve materialen, duurzame processen en designs die een hele lange levensduur hebben. De collectie is dus ontworpen met een circulaire gedachte en dat is heel erg positief voor ons milieu!

De gehele collectie is geïnspireerd op de Franse Rivièra en dat is goed af te zien aan de ontwerpen. De ontwerpen zijn luchtig, chique en ontzettend stijlvol. Ook de materialen die gebruikt zijn dragen hier aan bij. Denk aan zijde, linnen en lyocell. Allemaal stoffen die charmant om je lichaam vallen en zomer ademen! De Conscious Exclusive collectie is wel iets duurder dan je normaal gesproken van H&M gewend bent, maar dat komt ook omdat de items een lange levensduur hebben. Dit zijn items die jij de komende jaren gegarandeerd nog kunt dragen! Sommige items zijn ontzettend tijdloos, terwijl andere items helemaal on trend zijn. Denk hierbij aan grote pofmouwen en ruffles, maar ook aan pakken en neutrale kleuren. Wij vinden het daarnaast fantastisch dat H&M zo goed bezig is met het milieu en willen deze collectie dan ook zo goed mogelijk ondersteunen waar dit mogelijk is.

De H&M Conscious Exclusive collectie is vanaf 26 maart om 10.00 uur te koop en wij hebben alvast onze favoriete items voor jou op een rijtje gezet. Welke items sla jij alvast op in je favorieten lijstje?

Wijde short met pailletten – €79,99
Zijden jurk met mozaïekpatroon – €179,00
Volumieuze tuniek – €89,99
Blouse met ballonmouwen – €59,99
Jurk met jacquarddessin – €149,00
Wijde jurk van lyocell – €129,00
Top van zijdemix – €49,99