Wekelijks laat ik jullie kennismaken met een leuke online shop.  Deze week is dat RHODE. RHODE is een super fijn merk dat is opgericht door vriendinnen Purna Khatau en Phoebe Vickers. Deze vrouwen zijn allebei gek op reizen en hebben hun collectie daar dan ook op gebaseerd. De collectie bestaat uit prachtige items in de mooiste kleuren en prints die je je kunt bedenken. De stijl is te omschrijven als zelfverzekerd en vrouwelijk.

In de collectie van RHODE zie je vooral veel jurken terug. Dit zijn zowel maxi jurken als kortere jurken en de modellen zijn helemaal on trend. Zo zie je momenteel heel veel ruffles en felle kleuren terug in de collectie. Ook lange rokken met matchy tops maken momenteel onderdeel uit van RHODE. Deze zijn lekker zomers en zwierig en zijn daarmee ook geschikt om te dragen naar je favoriete festivals. Bekende influencers als Sincerely Jules en Grace Atwood worden regelmatig gespot met de items van RHODE en daarmee zijn ze helemaal fashion approved!

Om je écht kennis te laten maken met dit prachtige merk, hebben wij de tofste items voor jou op een rijtje gezet. Om een item van RHODE te kunnen dragen moet je wel wat dieper in de buidel tasten, maar geloof ons, het is de investering zéker waard! Scroll snel verder om jouw droomjurk te shoppen!

Ella dress – €395
Ryan dress – €445
Ella dress – €395
Elodie top – €295
Ella dress – €395
Ella dress – €237