Momenteel is de London Fashion Week in volle gang. Iedereen die gek is op mode, is deze week in Londen te vinden en dat is te zien. De mooiste, opvallendste outfits zijn weer uit de kast getrokken en iedereen ziet er uit om door een ringetje te halen. De Fashion Week duurt van 14 februari tot vandaag en er zijn al heel veel toffe shows geweest. Denk aan Mulberry, Tommy Hilfiger en Burberry. Allemaal merken die gek zijn op de London Look en die precies weten hoe ze hier goed op kunnen inspelen.

Maar niet alleen de grote merken showen de laatste trends tijdens hun shows. Alle genodigden hebben hun mooiste outfits aan en laten zien wat we kunnen verwachten voor komend seizoen. De straten van Londen zijn momenteel dus volop gevuld met de tofste street styles. Scroll snel verder om onze favoriete looks te bekijken!