Wat zijn dé trendkleuren van komend seizoen? Dat is de vraag die menig vrouw zichzelf stelt in deze periode van het jaar. Wij vinden het onzettend leuk om je op de hoogte te houden van de laatste trends en daarom mogen de trendkleuren van lente 2020 zeker niet ontbreken op ons platform. Dit seizoen zijn er weer fijne pasteltinten, maar ook felle kleuren terug te zien in het straatbeeld. Lijnrecht daar tegenover staan de natuurtinten. Kleuren als beige, off white en camel spelen hierin de hoofdrol. Ook deze kleuren zul je komend seizoen ongetwijfeld tegen gaan komen bij al je favoriete influencers en it-girls. Benieuwd welke kleuren niet mogen ontbreken in jouw collectie deze lente?

Lila

Lila wordt gegarandeerd dé kleur van deze lente en zomer. Overal waar je kijkt duikt deze kleur op en de winkels hangen er vol mee. Niet zo gek ook, want lila is een hele frisse kleur die onwijs mooi staat bij een gebruinde huid. Daarnaast is de kleur heel gemakkelijk te combineren met zwart en wit, maar nog beter is natuurlijk een volledige lila outfit! Durf jij het aan?

Safraan

Safraan is duurder dan goud en dat zie je ook af aan de kleur. Het is namelijk een hele chique, gele kleur. Eentje die niet te vergelijken is met andere geeltinten en die klasse uitstraalt. Ook deze kleur matcht perfect bij jouw gebruinde huid en laat zich gemakkelijk combineren. Safraan is vooral mooi en fashionable in glanzende materialen, zoals satijn.

Klassiek blauw

Niet gewoon blauw, maar klassiek blauw is komende lente hot and happening. Deze kleur is wat lichter dan navy en perfect te combineren met zowel felle, als neutrale kleuren. Klassiek blauw komt terug in allerlei soorten, stoffen en modellen. Ook in de winkels is hij al overal te vinden, dus shoppen maar!

Neon

Afgelopen zomer is dit opvallende kleurenpallet opnieuw bij ons geïntroduceerd en ook dit seizoen is neon weer overal te vinden. Van oranje tot roze en groen. Neon is hot! Wel is het een trend waar veel over gezegd wordt. De een is er gek op terwijl de ander hem liever gisteren dan vandaag ziet vertrekken. Ben jij fan of hou je het liever bij wat veiligere tinten?

Terra cotta

Terra cotta is een hele aparte kleur. Eigenlijk valt hij tussen oranje, bruin en rood in. Dit zorgt ervoor dat terra cotta gemakkelijk met aardetinten te combineren is en bij iedereen prachtig staat. Of je nu juist een hele lichte huidskleur hebt of een donkere, terra cotta is een kleur die iedereen een warme gloed geeft. Een echte musthave dus als je het ons vraagt!

Rood

Rood is van nature een sexy en sterke kleur. Een rode jurk is bijvoorbeeld super elegant en een paar rode schoenen zijn echte eye-catchers. Het is een kleur waar je alle kanten mee op kunt. Zo kun leent rood zich perfect voor een avondjurk, maar ook voor sportieve kleding. Rood daagt je uit om je outfit spannend te maken en dat is dan ook de reden dat vrouwen al jarenlang gek zijn op deze kleur. Niet gek dus dat we ook dit seizoen weer worden overspoeld met deze mooie tint. Is alleen rood je nog niet gek genoeg, combineer het dan eens met roze. Die combi is namelijk mega fashionable én super vrouwelijk.

Ben je hebberig geworden van al deze jaloersmakende kleuren en outfits? Wij hebben de mooiste items in deze kleuren voor jou op een rijtje gezet, zodat jij er deze lente helemaal on trend bij kunt lopen en je comfortabel kunt voelen in al deze heerlijke kleurtjes! Welke kleur is jouw favoriet?