Cowboylaarsjes zijn dé trendlaarsjes van komend seizoen. Dat komt eigenlijk voort uit de cowboytrend die de afgelopen seizoenen ook steeds populairder werd. Denk aan lange prairejurken, pofmouwen en riemen met western gespen! Het is dus echt een trend die in alle facetten van fashion doorgevoerd wordt en zeker nog even blijft hangen!

De cowboyboots zijn mega stoer en daardoor is het belangrijk dat je ze op de juiste manier te dragen, zodat je niet op een échte cowboy gaat lijken! Je kunt je laarsjes bijvoorbeeld onder een schattig jurkje dragen. Hiermee creëer je een heel gaaf contrast en zie je er direct fashionable uit. Vind je deze look nog wat te heftig? Combineer je laarsjes dan met een mooie skinny of mom jeans en een zijden blouse. Doordat je bij deze look verschillende stoffen combineert, oogt je look spannend, terwijl hij eigenlijk heel basic is. Ideaal als je het ons vraagt!

Wil je nou ook van die toffe cowboyboots? Scroll dan snel verder, want wij hebben de mooiste varianten voor jou op een rijtje gezet! Wil je ze direct shoppen? Kijk dan onder de afbeelding en klik op de link.

  1. Julia Cerutti via Mayke – €219,00
  2. Toral via de Bijenkorf – €219,95
  3. Via Vai via Miinto – €179,95
  4. Toral via Omoda – €159,95
  5. Sacha – €139,99
  6. Sendra via Omoda – €199,95