Heb of wil je graag een oversized blazer, maar weet je niet hoe je hem kunt combineren? Dat begrijpen we heel goed. Het is namelijk een opvallend en heel fashionable item. Toch is het combineren van dit jasje helemaal niet zo lastig! Wij geven je een aantal tips waardoor het nog nét even iets makkelijk gaat en jij je blazer met klasse kunt dragen.

Je kunt je blazer bijvoorbeeld combineren met een skinny broek in dezelfde kleur. Dit zorgt ervoor dat je outfit rustig blijft, maar wel super fashionable is! Natuurlijk kun je je jasje ook dragen met een mooi jeans en een leuke top. Wil je een nettere look? Draag dan een blouse onder je blazer. Ben je juist meer op zoek naar een stoer outfit? Dan kan een statement tee het perfecte item zijn om je oversized blazer mee te combineren. Je kunt je blazer ook een beetje opleuken. Dit kun je doen door een tailleriem om je middel te dragen, over het jasje heen. Dit zorgt ervoor dat je figuur op de juiste plekken benadrukt wordt én je ziet er mega fashionable uit. De tailleriem is namelijk één van dé trends van najaar 2019!

Qua kleur kun je met deze blazer ook alle kanten op. Zo kun je gaan voor een beige of zwarte blazer, die je echt met alles kunt combineren, maar ook voor een fluoriserend exemplaar, die juist lekker opvalt! Weet je het nog niet helemaal? Kies dan voor een basiskleur of een subtiel printje. Een ruit zou bijvoorbeeld zo’n printje kunnen zijn. Hartstikke leuk en helemaal fashion approved!

Ben je benieuwd geworden en wil je ook zo’n toffe oversized blazer? Scroll dan snel verder om de mooiste varianten te bekijken en om ze meteen te bestellen (klik op de link onder de foto om het item te shoppen)!

H&M – €39,99
Zara – €69,95
Claudia Sträter via de Bijenkorf – €269,95
WE – €79,99
Expresso via de Bijenkorf – €129,95
Zara – €59,95