Ieder seizoen heb je wel zo’n printje dat in iedere winkel terug te vinden is. Vorige zomer was dit het printje van de jurkjes van Devotion. Dit seizoen is het iets heel anders, namelijk: gouden stippen! In iedere shop vind je wel een jurkje of rokje met gouden stippen terug. Niet zo gek ook, want het printje is super vrouwelijk en staat heel erg tof in combinatie met bloemenprint (een andere populaire print van dit seizoen)!

De print is heerlijk opvallend en zorgt voor een luxe bohemian look. Je outfit krijgt namelijk net wat meer klasse door de gouden kleur. Weet je niet hoe je je rokje met stippenprint moet combineren? Draag hem eens met een basic top in dezelfde kleur als het rokje. Zo creëer je een hele makkelijke look, waarmee je gegarandeerd complimenten krijgt! Onder je rokje of jurk kun je eigenlijk heel veel verschillende schoenen dragen. Denk bijvoorbeeld aan cowboyboots, die momenteel helemaal on trend zijn, of aan een paar fijne sneakers. Draag vooral schoenen waar jij je fijn in voelt, want wie zich fijn voelt in zijn outfit, straalt dit ook uit!

Om het makkelijk te maken voor je, hebben we de mooiste items met gouden stippen voor jou verzameld! Scroll snel verder om ze hieronder te shoppen.

Le Ballon – €69,99
Le Ballon – €39,99
Invito – €59,99
Invito – €59,99
LOF boutique – €42,50
LOF boutique – €39,95