Oranje lelijk? Echt niet! Deze opvallende kleur staat prachtig bij de meeste huids- en haarkleuren en zorgt ervoor dat jij extra bruin lijkt. Een ideale kleur dus om te dragen! Op Instagram is de kleur al niet meer weg te denken. De grootste influencers, als Negin Mirsalehi en Anna Nooshin, zijn al groot fan van de kleur en wij ook!

View this post on Instagram

Fall days here. 🍁

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

Color pop in Paris 💥 #parisfashionweek

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

Oranje is bijzondere kleur. Vooral omdat er zoveel verschillende kleuren oranje zijn. Je hebt lichtere en donkere kleuren, maar ook neon! Dat is eigenlijk wat deze trend zo leuk maakt. Doordat er zoveel opties zijn, is er voor iedereen wel een mooi, oranje item te vinden. Om dat nog makkelijker te maken, hebben we de leukste, oranje kledingstukken voor je verzameld. Klik op de foto om jouw favoriet te shoppen!