Iedere week laat ik jullie kennismaken met een webshop. Deze week is dat Golia Jewelry. Golia is een Amsterdamse shop die sieraden verkoopt van echt goud. De stijl van Golia is best wel minimalistisch met een stoere uitstraling. Je kunt de items shoppen in hun eigen webwinkel, maar ook in diverse winkels in Amsterdam (MaisonNl, Maha, Baskèts, etc.).

Dankzij de minimalistische stijl van de kettinkjes en armbanden, kun je de sieraden van Golia gemakkelijk combineren met al je favoriete outfits. Of je nu een chique jurk draagt of een sweater, deze hangers zorgen altijd voor een upgrade van je look. Ook kun je bij Golia mooie initial kettingen kopen. Je kunt uit het gehele alfabet kiezen en de kettingen zijn voor 100% gemaakt van 18 karaats goud. Daarnaast ligt de prijs van deze kettingen onder de €70 per stuk en is het dus hét perfecte cadeau voor je zusje, moeder of beste vriendin.

Nog een leuke bijkomstigheid; als je voor 14 januari besteld, krijg je 15% korting op de gehele collectie! Gebruik de kortingscode ‘BREAK15’ en shop jouw favorieten!