Wekelijks laat ik jullie kennismaken met een leuke online shop. Deze week is dat Oh Little Velvet. Oh Little Velvet is een webshop die sieraden, kleding en accessoires verkoopt. De items in de shop zijn helemaal gericht op de laatste trends en sommige items zijn zelfs te personaliseren. Een shop die de moeite waard is om een kijkje te gaan nemen!

Bij Oh Little Velvet vind je veel sieraden, allemaal in de kleur goud. Ook hun Instagramfeed heeft een ‘gouden’ look en feel. Daarnaast worden er ook veel items met dierenprint, vintage-achtige sieraden en scrunchies verkocht. Allemaal producten die momenteel helemaal on trend zijn. De accessoires van OLV zijn heel gemakkelijk te combineren met de kleding die ze verkopen. Alle items passen het best met gouden sieraden. Dankzij de schattige, vrouwelijke look die de kleding uitstraalt, passen ook scrunchies perfect bij de stijlen die verkocht worden.

Daarnaast heeft de shop ook een speciale ‘Shell collection’. Deze collectie bestaat uit een aantal (natuurlijk gouden) sieraden met één of meer schelpjes er aan. Heel leuk voor zomerse dagen, maar ook om cadeau te geven aan je vriendinnen of (schoon)moeder. Een ander voordeel van deze winkel is dat je gratis verzending krijgt bij een bestelling boven de €35! We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.