Welke kleding shop je dit seizoen? Welke items kunnen weer even terug in de kast? En waar vind je de mooiste items van je favo influencers? We vertellen je in dit artikel over dé trends van aankomend winterseizoen. Benieuwd welke items dit zijn? Lees snel verder onder de foto’s.

 

Dierenprint

De dierenprint is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van afgelopen jaar. Of het nu slangenprint of luipaardprint is, de items zijn er in alle soorten en maten en we hebben er nog lang geen genoeg van. Zo vind je bij Mango, overknee laarzen met slangenprint (heel populair onder influencers), maar ook luipaardprint jurkjes, tassen, enkellaarsjes, sjaals, jassen en ga zo maar door. Match de prints met mooie basic items en grove accessoires voor een killer look.

 

Camel is het nieuwe zwart

Geen stress, zwart kan nog steeds! Maar camel is dé kleur van winter 2018. Deze warme kleur komt vooral goed uit in jassen, truien en schoenen. Het is een kleur die zich makkelijk laat combineren met basics, maar ook met fellere kleuren. Ook is het een hele gangbare kleur die op ieder moment van de dag kan. Shoppen dus die camel kleur!

Cowboy Billy

Misschien zag je deze niet helemaal aankomen, maar  de cowboystyle is hot! Cowboylaarzen, blouses met puntkragen, fringe items en riemen met opvallende gespen, je ziet ze overal dit seizoen. De cowboytrend is terug te zien in shows van Dior en Isabel Marant en ook Louis Vuitton heeft zich laten inspireren door de mannen uit het wilde westen. Maar hoe draag je deze trend, zonder eruit te zien als Lucky Luke? Hieronder vind je een paar mooie items die jou een subtiele touch van deze trend geven.

Ruitjes

Zoals jullie al eerder konden lezen op dit platform, maken ruitjes een gigantische comeback. Afgelopen zomer zag je al veel kleine ruitjes, maar dit seizoen komen de schotse ruiten daar ook nog bovenop. Ruitjes zijn here to stay! Kies voor een opvallend item (zoals bijvoorbeeld je jas) in ruitjes, gecombineerd met een basic outfit of ga juist voor opvallende, geruite items.