Ooit gehoord van Imagine by Kim? Ik nog niet, tot deze week. Deze fashionable, Rotterdamse webshop is helemaal up to date met de allerlaatste trends. De shop is opgezet door Kim Stip, in 2012. Zij en haar team kiezen de collectie geheel zelf uit en zorgen ervoor dat deze altijd geïnspireerd is op de laatste catwalk- en streetstyle trends. Iets waar wij bij Treeestyles dol op zijn!

Wat vind je bij Imagine by Kim? In de online shops vind je zeer uiteenlopende fashion. Of je nu op zoek bent naar een leuke bikini, de perfecte jurk voor een feestje of een hele festival look, inclusief schoenen, bij Imagine by Kim vind je het allemaal. Momenteel zien we veel bloemenprintjes, see-through stoffen, ruffles en dierenprints. Allemaal trends die wij met beide armen omarmen. Oja, voor ik het vergeet: alles stukken zijn geweldig geprijsd!!

Ik ben op zoek gegaan naar de mooiste items uit de collectie van Kim en heb ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Klik op de foto om je favo item te shoppen!

ibk3

Laarsjes – €59,95