Parisiennes zien er altijd fantastisch uit. Geen verassing, als je uit dé modestad van de wereld komt. De grootste modehuizen zitten er gevestigd en de leukste boetiekjes. Perfect dus voor een weekendje weg of een shopping trip. Deze prachtige stad heeft alles wat jij en je vriendinnen nodig hebben!

Maar hoe komt het dat parisiennes er altijd flawless uitzien? Allereerst is hun look altijd eenvoudig, maar stijlvol. Een goede pantalon of jeans met een basic top, zorgt ervoor dat hun outfit perfect is voor iedere dag. Daarnaast kopen ze alleen kleding met een goede fit, niet té groot en zeker niet te strak. Als je je kleding in de juiste maat koopt, heb je al 10 punten gewonnen.

Natuurlijk is Instagram fantastisch om inspiratie mee op te doen, maar na een tijdje wordt het toch een beetje saai en teveel van hetzelfde. Kijk daarom eens om je heen en ga op zoek naar mooie items en creëer zelf nieuwe trends! Op deze manier val je op en zorg je dat je niet een van de vele modemeisjes wordt met een standaard outfit. Mijn laatste tip is: zorg dat je gehele outfit op elkaar afgestemd is. Op deze manier zorg je ervoor dat je look mooi staat op iedere foto die gemaakt wordt en je krijgt gegarandeerd bewonderende blikken als je over straat loopt!

parijs

Plein Publique – €79,00